Bedevaart Goudpoepers naar Sint Job

Bedevaart Goudpoepers naar Sint Job

De Goudpoepers gaan weer op bedevaart naar Sint Job. Jaarlijks bezoeken traditiegetrouw veel mensen uit Achtmaal de Heilige Mis in Sint Job. De Heilige mis is dit jaar echter op zondag 8 mei.

Normaal gezien wordt de viering voor de Heilige Man Job op de eerste zondag na zijn naamfeest (na 10 mei) gehouden. Echter dit jaar valt deze zondag samen met het Pinksterweekend. In het Pinksterweekend is het markt in St Lenaarts. Daarom is besloten de markt van Sint Job in ’t Goor een week te vervroegen. Deze wordt gehouden op zondag 8 mei. De Heilige Mis zal dan ook worden gehouden op zondag 8 mei om 9.30 uur. Alle ‘vrienden van Achtmaal’ zijn van harte welkom om deze mis bij te wonen. Dit jaar zal de mis wederom muzikaal omlijst worden door de eigen Achtmaalse hofkapel.

Leden van de carnavalsvereniging zullen deze jaarlijkse trip per fiets maken. Er wordt om 07.30 uur vertrokken vanaf de kerk in Achtmaal. Alle belangstellende zijn van harte welke deze tocht samen met de carnavalsvereniging te maken. Het is wenselijk dit voor maandag 2 mei kenbaar te maken bij één van de leden van de raad van elf of bij Remy Godrie op tel. 06-24670695 in verband met catering. Het bezoek van de Heilige Mis op eigen gelegenheid is natuurlijk ook mogelijk.

Je kunt ook de wieste gullie da smsen naar: 0630523031